Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy to rak? |
Marcin J
Odpowiedzi: 139
Wyświetleń: 49303
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-08-18, 15:04 Temat: Czy to rak? |
Bardzo mi przykro. |
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-15, 19:41 Temat: Czy to rak? |
marzena66,
O patrz a ja durny nie spojrzalem ze nas tylko Sopot dzieli , niemniej jednak zycze dziadkowi zakupkow na Dominikanskim.
Naturalnie jakosc ponad dlugosc, w cierpieniu to nie zycie.
Trzymaj sie i wysciskaj dziadka z Gdyni. |
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-15, 19:07 Temat: Czy to rak? |
Przykro mi, dziadek "wojownik" moze uda mu sie wywalczyc troche czasu.
Trzymam kciuki za dziadka. Przeslij pozdrowienia z nad samej zatoki Baltyckiej.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-11-15, 19:33 ]
Dziękuję. Wiesz sam Marcin, że lepsze krótsze życie ale godne niż dłuższe w ogromnych cierpieniach, przeżyłeś to i znasz z doświadczenia. My te same rejony
|
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-15, 17:11 Temat: Czy to rak? |
Co u Was Marzeno?
Jak sie dziadek czuje?
Podczas naszej walki wyczytalem gdzies w jakiejs publikacji iz podeszly wiek chorego dziala na jego korzysc, zwalnia metabolizm i powoduje spowolnienie rozrostu komorek rakowych.
Bylo tam tez napisane ze istnieje znikoma mozliwosc zachorowalnosci na nowotwory ludzi w wieku 85+, jak dotad przynajmniej tak sie dzieje, obaj moji dziadkoie odeszli smiercia naturalna w wieku 87 i 96, moja babcia w wieku 95 lat chodzi na grzyby.
Zycze wam aby tak bylo w waszym przypadku.
Pozdrawiam serdecznie i po raz kolejny zycze dziadkowi formy na zakupki |
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-16, 10:52 Temat: Czy to rak? |
Marzenko,
Gdyby trzeba bylo moge byc zyrantem, byle dziadek na zakupki biegal, i przez lata trfonil forse😆!
Oj wiem ze na wiele im pozwalamy, ale co tam, niech maja nalezy sie im, a kto jak nie my...😀
Zdaje sie ze te ciezkie doswiadczenia otwieraja nam oczy i nakazuja cieszyc sie dniem dzisiejszym, kwestie materialne nie maja juz takiego znaczenia.
Sciskam mocno. |
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-15, 11:40 Temat: Czy to rak? |
Marzenko
Oby jak najdluzej, wazne abyscie mieli swiadomosc ze to sie moze zmienic z dnia na dzien.
Jak piszesz dziadek to prawdziwy silacz i niech to "rak choruje na dziadka" a dziadek od dzisiaj mu odplaci za ostatni okres 😈.
Pozdrowienia dla dziadka i oby nie nadszarpnol zbyt mocno portfela biegajac po tych sklepach😉 |
Marcin J
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-09-29, 17:47 Temat: Czy to rak? |
Droga Marzeno,
Przykro ze los tak Was doswiadcza...
Wiesz ze u Dziadka to takie "wykradanie" dni.
Natomiast zadbac trzeba aby Dziadkowi dac ulge pod kazda postacia.
Rak pluc to nielatwy przeciwnik, oboje o tym wiemy, ja natomiast zaciskam kciuki, aby Dziadek trzymal sie w dobrej formie jak najdluzej.
Trzymaj sie dzielna kobieto.
Pozdrawiam mocno i oby jaknajdluzej i najlzej...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-09-29, 19:25 ]
Marcin dziękuję. Oboje też wiemy, że w tej chorobie lepiej w dobrej jakości życie zakończyć niż ratować na siłę, okupując to ogromnym cierpieniem. Ja wybieram po własnych doświadczeniach zawsze jakość, nawet jeśli trochę krótsza.
|
|